ØNSKEBØRN PIGE

169,95

 På lager: Levering inden for 1-3 hverdage

 


Alt om varen

Børn er livets gave, ingen gave kan måle sig med det at blive forældre. Ventetiden snegler sig af sted, men så en dag er den slut, og det lille vidunder kommer til verden. Man ser med glædestårer i øjnene på den lille nyfødte baby – det er et ubeskriveligt øjeblik. Min inspiration til disse små dejlige ønskebørn kom en aften, hvor jeg skulle på barselsvisit. Jeg vidste at de nybagte forældre havde fået så meget babytøj, at de kunne klæde et helt hold trillinger på, og alle ved, at de små sultne babyer vokser temmeligt stærkt og gror fra tøjet på ingen tid. Pludselig kom ideen i mit hoved til den perfekte barselsgave, som man har resten af livet.

En lille baby pige og dreng, hvor man selv kan skrive barnets navn, fødselsdato, længde og vægt. Når man ser på den lille babyfigur, vil man mindes den dejlige dag, da ønskebarnet kom til verden. Jeg har selv 3 dejlige ønskebørn, hvad mere kan man ønske sig.

Gaven til det nyfødte barn. I æsken er der en seddel hvorpå der kan skrives data om barnet og som kan sættes i en billedramme.

Højde: 4cm.
Længde: 7cm.

Model/varenr.: 55200